La ciutat celebra la 1a Festa del Medi Ambient i la Protecció de la Natura

02/06/2016 – Tindrà lloc el matí del 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, a Can Zam.

Santa Coloma vol sumar-se a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que tindrà lloc el proper diumenge dia 5 de juny, i ho farà amb la 1ª Festa del Medi Ambient, de 10 a 14h al parc de Can Zam. Els organitzadors (l’Ajuntament de Santa Coloma, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Nat-Museu de Ciències Naturals de Barcelona Museu Blau) han programat un bon grapat d’activitats per a tota la família al parc de Can Zam, gràcies també a la col•laboració d’entitats que han volgut formar-ne part.

Programa d’activitats
Els assistents podran confeccionar samarretes estampades, fer-se fotos a un fotocall i gaudir d’un pintacares i altres accions organitzades per l’associació Bosc de Llum. L’Associació Astronòmica ASTER realitzarà un espai d’observació solar amb telescopis. També hi hauran cars ecològics a pedals i bicicletes, gràcies a l’Ecometròpoli-Centre d’Educació Ambiental i la Policia Local. l’AMB i el Museu de Ciències Naturals també portarà a terme diferents tallers. Durant el matí els visitants podran provar bicicletes elèctriques gràcies a la col•laboració de l’Espai Bicibox AMB, i els Serveis de Neteja Municipals presentaran els vehicles de neteja i recollida municipal. D’altres entitats també han programat accions relacionades amb el Dia Mundial del Medi Ambient, com per exemple l’alliberament d’un au recuperada del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge Torreferussa que portarà a terme el cos d’agents rurals de la Generalitat, o els diferents espais informatius que ocuparan els Bombers de la Generalitat (amb vehicles), el Parc de la Serralada de Marina (amb documentació sobre el Parc), el centre excursionista Puig Castellar, el Centre d’Estudis de la Natura, l’associació ‘Conreu Sereny’ o Grameimpuls, que farà servir el seu espai per presentar les vinyes d’en Sabater.

Ciutat ecologista
Santa Coloma ja va sumar-s’hi a l’apagada de llums el dia 18 de març, a la coneguda ‘Hora del Planeta’, i tal com diu el regidor Àlvaro Rodilla, cada cop més “continuarà donant resposta a les inquietuds dels colomencs que volen treballar per objectius ecologistes, no només aplicats al nostre entorn propè, sinó també essent referents en la divulgació científica i educativa de la ciutadania”.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM