https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
La carpa provisional del mercat Sagarra es començarà a instal·lar en unes setmanes - Diari de Santa Coloma
 

La carpa provisional del mercat Sagarra es començarà a instal·lar en unes setmanes

16/01/13. Cinc milions i mig per rejovenir el mercat Sagarra, el més antic de Santa Coloma. L’Ajuntament començarà a l’estiu les obres per rejovenir l’equipament, de 1934 i d’estil noucentista. Mentre durin els treballs, uns 18 mesos, l’activitat del mercat es traslladarà a una carpa provisional al passeig Llorenç Serra.

16/01/13. El projecte de remodelació del mercat Sagarra s’encetarà en unes setmanes, quan comenci la instal·lació de la carpa provisional on es traslladaran els paradistes mentre durin les obres de reforma. El nou emplaçament estarà situat al passeig Llorenç Serra, molt proper a l’actual mercat.

 

Es calcula que el mes de maig els paradistes ja s’hi puguin instal·lar. La col·locació de la carpa provisional implicarà canvis en la circulació i una reducció de places d’aparcament. En total es perdran una cinquantena de places de zona blava, però se'n crearan unes 35 de noves a l'entorn de la nova carpa. 

Renovació interna

La instal·lació de la carpa és el primer pas d’una intervenció que implica la renovació interior del mercat d’abastaments més antic de la ciutat. En total, s’invertiran 5,5 milions d’euros (368.000 euros l'Ajuntament i la resta entre la Dipuració, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Generalitat) que serviran per modernitzar les parades, ampliar els espais de pas, dotar-lo de més llum natural i refer la planta soterrada per tal de millorar la gestió de mercaderies i residus. També es restauraran els elements arquitectònics de la façana, que està catalogada com a patrimoni local.

 

Es preveu que les obres comencin cap al mes de juny, quan els paradistes ja s'hagin traslladat a al carpa. Segons les previsions inicials, s'allargaran durant un any i mig. La intenció del govern colomenc és que abans que acabi l'any 2014 l'activitat al nou mercat Sagarra ja s'hagi pogut reprendre amb normalitat. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure