La campanya solidària de Nadal recapta 2.100 joguines

08/01/13. Èxit de la campanya solidària “Aquest Nadal obre el teu cor”. En total, s’han recaptat 2.100 joguines i 3.600 packs de productes, xifra que augmentarà quan es comptabilitzin els aliments que s’han recollit als punts de les dues entitats de comerciants participants.

08/01/13. La campanya solidària “Aquest Nadal obre el teu cor” ha aconseguit recaptar un total de 2.100 joguines, 250 més que l’any anterior. Els 70 punts de recollida, la implicació de gran part del teixit associatiu de la ciutat (botiguers, escoles i centres esportius, a més de l’Ajuntament) i iniciatives paral·leles (com la Nit de Música solidària del passat divendres) són els responsables de l’èxit de la campanya. Les joguines recaptades, totes noves, no sexistes ni bel·licistes, han estat destinades a 651 nens de famílies amb pocs recursos de la ciutat.

 

D’altra banda, la recaptació d’aliments també ha estat molt positiva. A falta de sumar les dades provinents de les entitats de comerciants, s’han recollit, de moment 3.600 packs de productes i 100 tortells de reis.

 

La campanya “Aquest Nadal obre el teu cor” va començar a mitjan de desembre i es va allargar fins la Nit de Reis i ha comptat amb la participació de moltes entitats de la ciutat, a més de colomencs a títol individual 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure