La 2a Mostra Músic & Roig obre el teló amb trenta concerts en què hi participen 300 alumnes de l’Escola de Música

Aquest divendres es va estrenar la 2a Mostra Músic & Roig; una oportunitat única per apropar a peu de carrer l’activitat de la Banda i dels solistes, cors, grups instrumentals i orquestres de l’Escola de Música. Fins al 13 de març, es podrà viure la música clàssica a la ciutat amb 30 concerts, repartits en diversos escenaris, en què hi participaran 300 alumnes de l’Escola.

El teló de la Mostra es va obrir el divendres, a l’Auditori, amb el concert Music & Cors, i la interpretació del Cor jove, Cor infantil, Vocal Ensemble i l’Orquestra de l’Escola, acomplint així un dels objectius del certamen: la promoció dels joves intèrprets.

Una altra de les activitats destacades arribarà l’11 de març amb l’actuació a l’Auditori de la Minibanda i la interpretació de El Pere i el llop per part de la Banda de Música. L’obra, de Serguéi Prokófiev, va ser escrita amb la intenció de fer arribar a la canalla la música simfònica d’una manera divertida. Així doncs, els infants colomencs podran seure al mig de l’escenari amb la Banda per «sentir» la música des de dins.

Enguany, amb l’activitat Les Biblioteques Ressonen, aquests equipaments municipals tornaran a esdevenir un escenari privilegiat per fer arribar la música clàssica a infants i adults.

I d’altra banda, la 6a Setmana del Piano convocarà a un centenar d’alumnes d’aquest instrument, majoritàriament solista, en una engrescadora activitat col·lectiva —durant varies sessions i oberta al públic—, en què s’homenatjarà el 250è aniversari de Beethoven.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure