https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
Jornades sobre formació post-obligatòria - Diari de Santa Coloma
 

Jornades sobre formació post-obligatòria

10/04/13. Avui i demà se celebren les “Jornades informatives sobre l’educació post obligatòria” que s’adrecen a l’alumnat de 4t de l’ESO dels instituts públics.

10/04/13. Aquest curs, molts joves acaben l’ESO inicien la seva etapa en els ensenyaments post obligatoris, bé en batxillerat, bé en cicles formatius o bé en formació ocupacional. Per tal d’orientar els joves amb el seu futur camí professional s’organitzaran avui i demà dues xerrades informatives.

La primera tindrà lloc avui. La Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré acollirà una xerrada informativa sobre les ofertes educatives i formatives ocupacionals que es fan a la ciutat. El dia 11, a Can Sisteré i al CRJ Mas Fonollar, es faran les presentacions de tots els cicles formatius, tant de grau mitjà com superior, que es fan als instituts públics de Santa Coloma de Gramenet, així com del batxillerat d’arts escèniques que s’imparteix a l’Institut Ramon Berenguer IV.

Les Jornades informatives s’emmarquen dins la programació per aquest curs 2012-2013 del Pla Educatiu d’Entorn del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure