Jornada rodona pel Singuerlín i l’Arrabal

09/03/2014 – Els seus dos triomfs contrasten amb la suspensió a causa d’impagaments arbitrals del partit que la Gramenet B havia de jugar a casa contra el San Juan Atlético Montcada.

Al grup II de Segona Catalana, el Singuerlín es va desfer d’un rival directe i, a més, va veure com la seva distància vers el descens es veia incrementada a causa d’altres resultats.

Els verds van sortir vencedors de la seva visita al camp del Badia del Vallès (2-5), liderats per un Raúl Barbancho que va marcar tres dels cinc gols del seu equip. El ‘10’ del Singuerlín ja és el cinquè màxim golejador de la competició, amb 14 dianes.

A Badia, el conjunt colomenc va controlar el matx amb certa comoditat, tot i que en només 20 minuts es van poder veure fins a quatre gols. Raúl Barbancho va inaugurar el marcador de penal tot just començar, però Herrero va empatar pel Badia poc després.

Tot seguit, Balcarreras (13’) i Barbancho (21’) van situar el 1 a 3 en el marcador, el qual es mantindria fins al descans. El 2 a 3 de Cristian Arenas no serviria de res, ja que Jorge Santos (69’) i de nou Barbancho (80’) completarien la maneta del Singuerlín a la segona meitat.

Els verds sumen el novè triomf a la lliga, el quart fora de casa, i ja compten amb 29 punts. Els colomencs són desens, a vuit punts de la primera plaça de descens directe i a cinc del catorzè lloc, la posició que es pot veure afectada pels descensos compensats.

L’altre equip del grup, el filial de la Gramenet, va veure com la FCF aplicava l’article 312, suspenent el seu partit contra el San Juan Atlético Montcada a causa d’impagaments arbitrals.

Segons la normativa, un cop suspès el partit els punts haurien de volar cap a Montcada, a no ser que els vallesans expressin el seu desig de jugar el partit i que la FCF accepti un recurs de la Gramenet. Els de José Pinti, però, tenen les de guanyar.

Si canviem de categoria i marxem a Tercera Catalana ens topem amb l’important triomf que l’Arrabal Calaf va sumar al camp del Pubilla Cases (2-4). Sembla que l’Arrabal comença a agafar solidesa fora de casa, on ha vençut en cinc ocasions.

Tres gols del davanter Manuel López i un de Campillo van donar la victòria als visitants a L’Hospitalet. L’Arrabal no va poder respirar fins que López, que ja suma 14 dianes a la lliga, va marcar el definitiu 2 a 4 ben entrat el segon temps (65’).

En termes de classificació, els colomencs són sisens amb 41 punts, a 11 del play-off d’ascens quan resten 11 jornades pel final de la lliga.

En darrer lloc, al grup XV de Quarta Catalana, la jornada no va ser gens positiva per la Fundació Grama, que es va veure envestida per la qualitat del filial del Sant Quirze (2-6).

Els vallesans van marxar al descans guanyant per un contundent 0 a 3 i tot just iniciar-se el segon temps van anotar el seu quart gol. La Fundació només va poder marcar de penal, per mitjà de Carlos Martínez (55’), i quan el partit ja estava quasi sentenciat, amb el 2 a 5 fet per Alberto López (76’).

A les files del Sant Quirze va destacar el punta Kevin Silvestre, anotant tres dels sis gols del seu equip a Can Peixauet. Després de tres derrotes seguides, la Fundació Grama baixa fins al desè lloc de la taula, amb 25 punts.