Jornada d’anellament d’aus al Parc Fluvial del Besòs

05/09/2012. Aquest dissabte, al Parc Fluvial del Besòs tindrà lloc una jornada d’anellament científic d’aus salvatges, activitat organitzada per la diputació de Barcelona. Un biòleg especialista en ornitologia i anellament d'aus, recollirà les aus de les xarxes, els anellarà i mostrarà als participants els exemplars capturats. L'objectiu de l'activitat és difondre els ocells que viuen dins dels canyissars de depuració i l'ambient fluvial. 

05/09/2012. Aquest dissabte, al Parc Fluvial del Besòs, tindrà lloc una jornada d’anellament científic d’aus salvatges, activitat organitzada per la diputació de Barcelona. Un biòleg especialista en ornitologia i anellament d'aus, recollirà les aus de les xarxes, els anellarà i mostrarà als participants els exemplars capturats. L'objectiu de l'activitat és difondre els ocells que viuen dins dels canyissars de depuració i l'ambient fluvial. En aquests ambients, l'anellament és una bona eina per conèixer les aus que viuen ja que a causa de la seva petita grandària i dels seus costums, passen molt desapercebudes. 

El punt de trobada es localitzarà al marge dret del riu Besòs, en l'accés Baró de Viver situat aigües avall del Pont Vell de Santa Coloma. Mentre que el punt d'anellament on es mostraran els ocells estarà situat sota el pont de la B-20, aigües amunt del punt de trobada.

L’activitat començarà a les 9 del matí i finalitzarà a les 13 hores.

 

Aquesta és la primera jornada d'anellament que la Diputació de Barcelona organitza els canyissars de depuració de Santa Coloma de Gramenet. En aquesta edició és probable que es puguin observar nombroses espècies d'aus com la boscarla de canyar, el balquer, la cotxa blava, el rossinyol bord  i el mosquiter de passa, entre d’altres.

L'activitat és gratuïta i adreçada al públic interessat. Es recomana, si es disposa, de dur càmera fotogràfica, guia d'ocells i binocles.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure