Jonathan Tineo triomfa a Santa Coloma

20/06/2015 – El karateka colomenc surt vencedor del combat contra el rus Artur Tilov i es guanya l’oportunitat de disputar el pròxim campionat del món.

Santa Coloma de Gramenet s’ha convertit en focus d’atenció de tota la comunitat de karatekes d’Espanya. Un cartell de luxe, la qualitat dels lluitadors i l’estímul que suposa veure en directe a un dels referents nacionals d’aquesta disciplina, Jonathan Tineo, convertirien les graderies de la Bastida en una autèntica festa.

La vetllada començaria amb els combats dels pesos mitjans, sent Adrián Aguilera i Sergej Braun els primers en enfrontar-se. Tot i la seva joventut, Aguilera demostraria caràcter per saber llegir els cops del seu adversari i accedir a la final del Gran Prix.

En les seves puntuacions, els jutges li donarien dos assalts al lluitador espanyol i un a l’alemany. Els dos restants serien puntuats amb empat. Per tant, Adrián Aguilera seria proclamat guanyador, esperant rival en la lluita pel cinturó dels pesos mitjans (2-1).

Daniel Sánchez agafaria el relleu del seu company, buscant un lloc a la final en un difícil combat contra l’africà Tangai Mhlanga. La fortalesa física i la resistència de Mhlanga s’erigirien com un escull molt difícil de superar, sobretot després de rebre un impacte a la mandíbula que limitaria les prestacions de Sánchez.

Finalment, però, el karateka espanyol s’enduria tots els rounds, classificant-se per la final del pes mitjà. Tot i guanyar-se el dret a pugnar pel cinturó de campió, Sánchez es veuria obligat a retirar-se a causa dels problemes físics soferts en el combat contra Mhlanga.

La seva plaça en la lluita pel títol l’ocuparia el karateka de Zimbawe Tangai Mhlanga, sortint derrotat contra un Adrián Aguilera que s’imposaria en quatre dels cinc rounds del combat.

Dani Redondo, campió del pes lleuger

El títol del pes lleuger també es quedaria a casa. Daniel Redondo tiraria d’experiència per derrotar al japonès Tateaki Kinoshita, anant de menys a més al llarg del combat. Després d’un primer round que seria puntuat amb empat pels jutges, el karateka nacional passaria a controlar el ritme, imposant-se en els quatre assalts restants.

Arriba el plat fort

Després d’un aperitiu d’alts volts, finalment arribaria el plat fort de la vetllada. Jonathan Tineo, ídol local, era aclamat per tot el públic de la Bastida, rebent un enorme estímul per tal de vèncer al rus Artur Tilov i assegurar la seva classificació pel mundial del pròxim mes de desembre.

Els crits de ‘Tineo! Tineo!’ ressonarien pel pavelló durant tot el combat. Tilov, amb un posat realment calmat, presentaria batalla, però el lluitador local demostraria no estar disposat a deixar-se vèncer a casa.

El primer assalt acabaria amb empat i Tilov s’enduria el tercer, posant en risc el triomf de Jonathan Tineo. Tirant d’orgull, el sensei colomenc sabria reaccionar per apuntar-se el quart i el cinquè round, guanyant el combat per un global de 3 a 1.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure