Isaac surt de Marfil després de tota una vida

04/06/2014 – El porter colomenc ha passat els darrers 13 anys jugant entre les categories inferiors i el primer equip, però ara necessita minuts per seguir creixent com a jugador.

El moment més emotiu i trist dels diversos actes de presentació i renovació ha estat la confirmació de la marxa d’Isaac Fernández. El porter va entrar la temporada 2001/2002 a les categories inferiors de Marfil, per experimentar el primer contacte amb el primer equip el curs 2009/2010.

“Jo només volia agrair a Vicenç Garcia el treball que fa. Gràcies a ell, tot això és possible. He estat 13 anys al club, més de mitja vida. Part de la meva personalitat és gràcies a Marfil, i gràcies al president. Ell m’ha donat l’oportunitat de treballar i de formar-me i li vull donar les gràcies públicament”, ha declarat Isaac.

“Pel club i per mi el millor és buscar una sortida. Tinc 22 anys i necessito jugar. Esportivament estic una mica estancat. Quan vaig començar al primer equip, doncs va ser un xoc, perquè estava acostumat a jugar-ho tot. Vaig canviar de xip i vaig començar a treballar per objectius. Els partits per mi era cada entrenament”, ha reconegut el porter colomenc.

Isaac ha reconegut que, de moment, no compta amb cap oferta interessant per seguir jugant a Espanya. A dia d’avui no hi ha res tancat, però el porter té moltes possibilitats de sortir del país per jugar.

El director general de Marfil, Juan Carlos León, no ha pogut contenir les llàgrimes d’emoció mentre Isaac s’acomiadava del club davant dels mitjans de comunicació.

“No és un problema de qualitat. L’Isaac té 22 anys i ja porta cinc temporades al primer equip i cinc anys sense jugar. El club i ell considerem que el millor és que surti i pugui demostrar la seva vàlua com a porter. Tots considerem que la té”, ha reiterat Juan Carlos León.

Vicenç Garcia també ha opinat sobre la marxa del porter format al planter colomenc. “En 13 anys que l’Isaac ha estat al club, no li recordo cap taca. Ha tingut una actitud impecable. Jo sempre he estat un gran defensor d’Isaac, però ha tingut la desgràcia de topar-se amb tres grans porters: Igor, Chico i Dídac”, ha destacat el president.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure