Inicien les obres de la nova seu de l’Escola de Restauració

19/07/2016 – S’instal·larà dins del Recinte Torribera, on disposarà de més de 1.000 metres quadrats amb una capacitat màxima de 240 estudiants i nous equipaments.

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, han realitzat aquest dilluns, 18 de juliol, una visita oficial a les obres de la nova seu de l’Escola de Restauració al pavelló Canigó, ubicat dins del Recinte Torribera, on ja funciona des de fa uns anys el Campus d’Alimentació de la Universitat de Barcelona.

Els treballs de condicionament de la que serà la nova seu d’aquesta escola, es van iniciar el passat 1 de juliol i després de la concessió gratuïta del pavelló Canigó per part de la Diputació de Badalona al consistori colomenc a principis d’any, les obres duraran aproximadament uns 9 mesos.

Durant el transcurs de la visita institucional, l’alcaldessa ha agraït la complicitat de la Diputació per fer realitat aquest projecte i especialment ha agraït l’atenció de la presidenta Mercè Conesa. «Aquesta nova seu ubicada al Recinte Torribera ens permetrà la centralitat de tots els recursos que té la ciutat en la línia estratègica de desenvolupament econòmic, social i acadèmic que és la restauració i la investigació en l’àmbit de les ciències culinàries i gastronòmiques».

975.225,75 euros

L’empresa que s’encarrega de transformar aquest espai és Cots i Claret de Manresa amb experiència a la ciutat amb altres projectes com la construcció de la Biblioteca Can Peixauet i l’edifici La Masia al mateix Recinte Torribera. Destacar que el pressupost destinat és de 975.225,75 euros i el trasllat està previst cap al mes de març del 2017.

La nova seu de l’Escola de Restauració disposarà de 1.049 metres quadrats enfront dels 400 que té actualment. La capacitat d’acollida d’alumnes de manera simultània arribarà fins als 120, mentre que la capacitat màxima serà de 240 estudiants. El nou equipament disposarà de dues cuines, una formativa i l’altra de demostracions -coneguda també com a ‘show-cooking’-, dues sales per a la formació en especialitats de restaurant, i altres dues per a les especialitats de bar i cafeteria. La nova escola mantindrà els cursos de formació ocupacional, formació per a professionals i aficionats i sommelieria, a més dels casals per a infants i com a novetat disposarà d’un hort propi.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM