Inicia la macro-campanya solidària de recollida d’aliments i joguines

01/12/2015 – S’instal·laran diversos punts de recollida a la ciutat per assolir el repte de 3.000 joguines per a nens i nenes menors de 14 anys. La campanya s’allargarà fins la nit de Reis del 5 de gener.

La setmana passada va iniciar la campanya municipal de recollida solidària d’aliments i joguines a diferents espais de la ciutat i que s’allargarà fins al 5 de gener de 2016, coincidint amb la nit de Reis.

Es tracta d’una macro-campanya que posa en marxa l’Ajuntament de Santa Coloma, amb la col·laboració de Creus Roja del Barcelonès Nord, amb la que s’habilitaran punts de recollida. Pel que fa els aliments, es demana sobretot oli, llet i conserves de peix, productes per al Programa d’Aliments Solidaris, un programa municipal amb el qual es cobreixen les necessitats d’alimentació de 3.199 persones (890 famílies colomenques).

L’objectiu de la campanya és aconseguir la participació i col·laboració massiva de la ciutadania i, a la vegada, ajudar a les famílies i infants que encara pateixen les conseqüències de la crisi econòmica i garantir la igualtat i la cohesió social. A tal fi, participen en la iniciativa el 70% dels centres escolars (llars d’infants, escoles de primària i secundària, L’Heura i L’escola Oficial d’Idiomes, entre altres), que seran punts de recollida d’aliments fins al 4 de desembre. D’altra banda, hi haurà punts de recollida fixos tant d’aliments com de joguines, del 25 de desembre al 5 de gener, a la Creu Roja de Santa Coloma, als centres cívics i casals i en esdeveniments concrets de la Festa Major d’Hivern.

També hi participen els mercats municipals, les entitats de comerciants Fondo Comerç i Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), i entitats esportives, d’entre altres.

L’alcaldessa Núria Parlon ha fet una crida a la solidaritat massiva de la ciutadania i de les entitats, «perquè és el moment de demostrar el que ens uneix i identifica a tots els colomencs i les colomenques, que és aquest ADN solidari».

Recordar que l’any passat la campanya va recollir 2.013 joguines i 5.050 unitats de productes d’alimentació i enguany el repte és assolir les 3.000 joguines, dels quals es beneficiaran nens i nenes fins a 14 anys.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure