Impulsen una campanya contra el malbaratament d’aliments

05/03/13. La Universitat de Barcelona i el Banc d'Aliments han decidit unir esforços per sensibilitzar la societat de la importància de no malgastar els productes alimentaris. Junts han impulsat la campanya "Som el que llencem".

05/03/13. La Universitat de Barcelona i la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, conscients dels greus problemes de la societat catalana en temps de crisi, uneixen esforços i engeguen una iniciativa que pretén obrir un debat sobre el malbaratament alimentari i la necessitat de trobar-hi una solució. Es tracta de “Som allò que llencem”, que es presenta avui (13h) al campus de l’Alimentació del complex Torribera.

 

En la presentació, presidida per Misericòrdia Garcia, comissionada per a Desenvolupament Social i Envelliment de la UB, hi intervindran Antoni Sansalvadó, president del Banc dels Aliments; Mercè Pallàs, vicedegana d'Afers Acadèmics i Estudiants de la Facultat de Farmàcia; Màrius Rubiralta, director del campus de l’Alimentació de Torribera, i Raul Moreno, tinent d'alcalde de Benestar Social i Famílies de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. L’objectiu és sensibilitzar de la  importància de no malgastar els aliments. Precisament, l’any vinent ha estat declarat Any Europeu contra el Malbaratament d’Aliments

 

En el Campus de l’Alimentació, s’imparteixen els graus de Nutrició Humana i Dietètica i de Ciències i Tecnologia dels Aliments, ensenyaments adscrits a la Facultat de Farmàcia de la UB.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure