Igualtat en l’esport femení i suport a la infància en el Ple municipal

Ahir, dilluns, dia 28, es va celebrar la sessió ordinària del Ple Municipal del mes d’octubre, on es va aprovar el pressupost municipal per al 2020. Aquest ascendeix a 111.557.569 euros, un 2,71% menys respecte l’any passat, fet que s’ocasiona per trobar-nos en un inici de mandat.

Amb aquests diners, l’Ajuntament de Santa Coloma vol invertir, principalment, en l’atenció ciutadana i polítiques d’igualtat i LGTBI, en l’espai públic i la seva neteja, així com en la seguretat d’aquest. També es vol promocionar una Santa Coloma moderna, per això s’invertirà en escoles bressol municipals i en el desenvolupament del programa d’envelliment actiu. A més, es continuarà portant endavant el programa de la moneda digital local, la Grama, i els programes de suport a les famílies. La participació ciutadana és un altre eix a tenir en compte a la ciutat, per això es preveu augmentar la dotació del Programa de Memòria Història i de Centres Cívics.

Per la igualtat de l’esport femení

Tots els grups municipals han signat una Declaració Institucional per a la plena igualtat de l’esport femení, i per donar suport a les demandes de l’Associació de Dones Futbolistes Espanyoles, que aquests dies està protagonitzant reivindicacions per defensar unes condicions laborals dignes.

El plenari ha volgut així reconèixer la llarga lluita de les dones esportistes per dotar de visibilitat i reconeixement la pràctica esportiva femenina i per obrir nous camins i oportunitats a les dones de les següents generacions. També ha expressat el seu compromís i suport amb l’esport femení local, i amb treballar per superar qualsevol biaix de gènere, tant en les condicions com en el valor i reconeixement de la pràctica esportiva femenina.

Suport a la infància

Els grups municipals colomencs també han signat una Declaració Institucional amb motiu del dia 20 de novembre, Dia Internacional de la Infància, i el 30 aniversari de la Convenció sobre els Drets de la Infància.
Tenint en compte que Santa Coloma de Gramenet compta amb el reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància des de l’any 2018, els grups polítics han considerat rellevant renovar el seu compromís amb aquest marc de drets.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM