Guia Santa Coloma, una aplicació informativa i comercial d’àmbit local per a telèfons mòbils

Permet consultar notícies d’actualitat, agenda, dades municipals i d’interès turístic i la guia comercial

Des d’aquest mes de Juny, qualsevol ciutadà o ciutadana es pot descarregar en el seu smartphone GuiaSantaColoma, una aplicació mòbil que pretén informar de les notícies i esdeveniments locals, oferir els serveis online de l’Ajuntament i mantenir actualitzades les guies comercials i dades d’interès de la localitat. Es tracta de la primera app -de descàrrega gratuïta i que s’actualitza automàticament quatre cops al dia- amb notícies i informació comercial i turística destacada de Santa Coloma. És apta per a tots tipus de sistemes de telefonia mòbil Android, iOS i Windors Phone, així com també Blackberry. És una iniciativa que surt a la xarxa com una innovadora i potent eina de promoció econòmica i turística que vol projectar Santa Coloma a tot el territori català. I és que la Guia Santa Coloma estarà connectada a tota una xarxa de guies d’àmbit local i comarcal que, poc a poc i durant els darrers mesos, ha anat donant cobertura a tot Catalunya. Guia Santa Coloma és coneixedora dels temps de dificultats de moltes persones i col·labora per cada descàrrega, que és gratuïta, amb el banc d’aliments. En resum: mitjançant una app de 3MB en el teu telèfon, podràs accedir a la guia i la informació detallada de gairebé qualsevol ciutat o poble. Un flux informatiu repartit en tres gans blocs:

1. Agenda i notícies.
Posem a l’abast dels lectors una plataforma 2.0 pionera al territori amb notícies i la més àmplia agenda d’activitats i de propostes locals.

2. Llocs d’interès.
Oferim informació detallada dels llocs més destacats de la ciutat que es poden visitar i conèixer: espais naturals, d’interès mediambiental o amb rellevància històrica i la manera de com arribar-hi és a través de GPS sense sortir de l’aplicació. En tot moment, l’usuari de l’APP pot saber a quina distància es toba del lloc a visitar des d’on es troba i com arribar-hi.
3. Empresa i serveis.
Dins l’ambit comercial, a través de la guia es té l’accés als serveis i als comerços de cada localitat. Tothom hi té cabuda, i podem incorporar-lo si ens ho feu saber. Tanmateix, si algun negoci vol ampliar la seva fitxa amb ofertes, descomptes i annexar enllaços de xarxes socials, web, correu i altres informacions de rellevància, o fins i tot obrir la via de la venda online a través de la segura plataforma de l’app (garantida per CaixaBank), pot contactar amb nosaltres a fi que us fem clients Premium, Premium Plus o Advanced. La recerca, ràpida i clara, es pot fer per nom, per sector, per situació i per ofertes.A nivell català, aquest projecte ha rebut el suport i la col·laboració de moltes entitats, ajuntaments, associacions de comerciants i mitjans de comunicació. L’expansió de l’aplicació, de fet, està sent tant ràpida que ja ha creuat les fronteres de Catalunya i s’ha instaurat en alguns punts de les Illes Balears, València i Aragó. Descarrega-te-la des de guiasantacoloma.com, a través de la Play Store de Google o mitjançant aquest codi QR.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure