Grameimpuls finançarà, fins a 4.000 euros, els nous projectes d’autoocupació

A partir d’aquest mes de març, i a través de l’empresa municipal Grameimpuls, es podrà presentar la documentació necessària i sol.licitar les ajudes a l’autoocupació, adreçades a persones en situació d’atur que muntin el seu negoci a Santa Coloma de Gramenet o a qualsevol municipi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Així com les persones desocupades empadronades a qualsevol municipi de l’estat espanyol que muntin el seu negoci a la ciutat.

El primer requisit que cal tenir en compte per poder optar a aquesta ajuda és la data de l’inici de l’activitat. Es podran finançar aquells projectes que s’hagin donat d’alta entre l’1 de gener de 2018 i el 30 de juny de 2019 i que no haguessin demanat la subvenció a la convocatòria anterior. El termini finalitza el 15 de setembre.

Així mateix, la quantia de l’ajut és fins a 4.000 euros, i cobreix quatre despeses: quota de cotització al RETA dels dotze primers mesos, taxes municipals i despeses de constitució, despeses de lloguer, amb un màxim del 50% de subvenció i per un import màxim de 250 euros al mes, fins a 6 mesos, i altres despeses com l’adquisició de l’estoc inicial, les de promoció i publicitat del negoci, i altres costos inicials del projecte, com ara les despeses salarials
de contractacions realitzades. En el cas de les despeses salarials, el màxim subvencionable serà el 50% dels costos salarials elegibles durant 6 mesos màxim.

Per a més informació, podeu entrar al web grameimpuls .cat

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure