Gent veu “impossible” entrar a formar part del govern

14/11/13. El col·lectiu ho considera improbable perquè suposaria trencar amb un dels compromisos electorals. També assegura que la seva ideologia i les maneres de fer estan molt allunyades de les del govern.

14/11/13. El portaveu del grup municipal, Sergi Arnau, assegura que és “impossible” que Gent de Gramenet entri a formar part del govern de Santa Coloma, en resposta a l’oferiment que ahir a la nit va fer l’alcaldessa Núria Parlon durant el ple de valoració dels dos primers anys del Pla d’Acció Municipal (PAM).
En una sessió inusualment més cordial –no van assistir els regidors de PxC- i on es va valorar de manera positiva les aportacions d’oposició i entitats, l’alcaldessa va agafar la paraula per cloure el ple i, davant la sorpresa dels regidors de Gent, els va proposar entrar a formar part del govern de Santa Coloma, composat per PSC (12 regidors); ICV-EUiA (3) i CiU (2). “És impossible que puguem entrar perquè trencaríem un dels nostres compromisos electorals”, explica. El portaveu no descarta que es pugui parlar d’aquest tema dins l’organització, que és assembleària, però tanca la porta, a priori, a cap canvi. “No considerem que les polítiques socials i econòmiques del govern siguin ara més diferents que les del començament del mandat”, diu. I afegeix: “Estan molt lluny de la nostra ideologia”

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure