Futbol sala i equip inclusiu, noves dimensions per créixer

26/08/2016 – La Fundació Grama expandeix la seva àrea esportiva creant una secció de futbol sala i una plantilla formada per jugadors amb necessitats especials.

El caràcter multidisciplinar amb el qual la Fundació Esportiva Grama vol dotar el seu projecte esportiu ha provocat que l’entitat aposti per explorar noves vies per continuar creixent. A partir de la pròxima temporada, la institució que presideix Antonio Morales comptarà amb dues novetats molt importants dins de la plana esportiva.

En primer lloc, i gràcies a l’acord assolit amb la Penya Barcelonista Johan, el club disposarà d’una nova secció de futbol sala i tindrà la possibilitat de crear equips de base. De moment, l’antiga Johan passarà ara a representar els interessos de la Fundació Grama a la Tercera Divisió, categoria que va estrenar el curs anterior.

Pedro Sánchez, tècnic de l’equip, també desenvoluparà el càrrec de coordinador esportiu, mentre que David Martínez, president de la Penya, exercirà el rol de responsable de la secció de futbol sala dins del club blau.

Arriba el futbol inclusiu

L’altra gran novetat que farà presumir la Fundació Esportiva Grama serà la creació d’un equip inclusiu format per jugadors amb necessitats especials. Fa uns mesos, l’entitat organitzaria al Nou Municipal de Santa Coloma el ‘Dia del Futbol Inclusiu’, col·laborant amb l’Ajuntament i Fundació Itinerarium i rebent la visita del seleccionador Vicente Del Bosque.

Al llarg de l’estiu, els integrants de la plantilla de l’equip inclusiu que tindrà la Fundació van passar per les instal·lacions de Can Peixauet per conèixer quin serà el seu nou entorn.

L’equip es vehicularà seguint les directrius de la metodologia ‘Inclusive Football’, proposta que busca barrejar nois i noies del futbol base del club amb la categoria de necessitats especials.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM