Fre al procés electoral del Singuerlín

07/12/2015 – Segons la gestora, la candidatura que s’ha presentat no és vàlida, ja que no compleix amb alguns dels articles dels estatuts del club.

Les eleccions al Singuerlín, previstes pel 13 de desembre, no es podran celebrar. Des de la creació de la junta electoral, aquesta només havia rebut la presentació d’una candidatura formada per diversos membres de l’AE Veterans Singuerlín, batejada amb el nom ‘Tot per un club; todo por un barrio’.

El soci número 55 del club, Sergi Inglada, era la persona encarregada d’ocupar el càrrec de president. Aquesta candidatura inicial hauria de ser modificada, ja que comptava amb alguns membres que no eren socis del Singuerlín. D’altres, no gaudien de l’antiguitat necessària marcada pels estatuts (1 any) per tal de presentar-se.

La setmana passada, la candidatura encapçalada per Inglada presentaria una segona llista amb quatre noms, opció que tampoc compleix amb els estatuts.

Segons la junta gestora del Singuerlín, un d’aquests socis té menys d’un any d’antiguitat (A.Gálvez) i l’article 18.1 del reglament del club diu que la junta directiva ha d’estar formada per “un nombre de persones no inferior a 5 i no superior a 21”.

Ara caldrà formar una nova gestora durant els tres pròxims mesos i obrir un nou procés electoral. La candidatura d’Inglada, però, pot presentar al·legacions al Comitè Jurisdiccional de la federació.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure