Festa del bàsquet colomenc per tancar temporada

30/6/2015.- Èxit de la quarta edició dels Premis Molt Bàsquet 2015, la festa del bàsquet colomenc organitzada per l’Associació d’Història del Bàsquet Colomenc i el portal web Territori Bàsquet Colomenc.

Unes 500 persones entren jugadors, jugadores, pares i premiats van acudir al Teatre Sagarra de Santa Coloma per viure en directe l’entrega dels reconeixements a la bona feina fet durant la temporada. En un gran ambient de bàsquet i de festa, i amb Domingo Rodríguez i David Parra de nou com a mestres de cerimònies, es van entregar una trentena de premis, l’edició que més mencions s’han otorgat.

Alguns dels premiats van ser Jordi Périz del Bàsquet Draft Gramenet, com a millor entrenador/entrenadora sènior de l’any. Jesús Azor del Bàsquet Neus com a millor jugador sènior de l’any, Bri Milla del Bàsquet Draft Gramenet va ser escollida com a millor jugadora sènior de l’any.

Christian De La Osa del Bàsquet Neus va guanyar el premi a l’entrenador de promoció “Josep Grau” de l’any. I Adrià Notario del Gramenet Bàquet Club es va endur el premi “Juan del Moral” al millor entrenador de formació de l’any.

També es va donar els Premis Can Xaconet a tota una trajectòria a Montse Herrera, pionera del bàsquet femení; Salvador Jaraba, fundador del Draft Gramanet que celebra el 30 aniversari; Ana Maria Moreno, única jugadora colomenca que ha jugat competició europea; Raúl López del BC Santa Coloma i del CB Gramenet; i Jordi Pardo, ex-internacional i ex-ACB.

Des de preminis fins a sèniors els clubs de bàsquet de Santa Coloma van desfilar per l’escenari en una entrega de premis que es consolida i que serveix per posar punt i final a la temporada de basquetbolística de la ciutat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure