Fabián: “La defensa és vital per aconseguir resultats”

14/07/2015 – El tanca del Catgas Energia aterra a Santa Coloma amb il·lusions renovades, després de deixar enrere una greu lesió al colze.

Té 34 anys i compta amb un ampli currículum a la LNFS. Fabián Robledo és el futbolista amb qui la direcció tècnica del club colomenc ha donat per completada la plantilla 2015-2016.

Després de deixar el Jaén, el tanca madrileny encara aquesta nova aventura “amb il·lusió”. “Considero el futbol la meva vida. Tot i que ja ens anem fent grans, cada any s’afronten nous reptes. Cada temporada és nova i l’afrontem amb molta il·lusió”, assegurava el nou futbolista del Catgas Energia.

Que Fabián hagi aterrat al Jacint Verdaguer no és casualitat. “El club ja portava alguns anys darrere meu. Durant els últims estius m’havien trucat, sobretot per part de Juan Carlos León. Al final ha sorgit la possibilitat”, revelava a aquest diari.

De fet, fitxar pel Catgas Energia ha evitat que el futbolista marxés del país. “Tenia algunes ofertes, però tots sabem com està aquest esport. Si em volia quedar a Espanya, l’oferta més interessant que tenia era la del Catgas Energia”, declarava el nou tanca del FS Garcia.

L’argument de més pes que ha dut Fabián Robledo a signar pel Catgas Energia és ben clar. Els “grans jugadors” que hi ha a la plantilla i la “seriositat” de l’entitat han provocat que aquest veterà futbolista hagi apostat per Santa Coloma. “Per més important poder treballar amb tranquil·litat allà on vagi. Aquí et pots dedicar a intentar rendir al màxim i oblidar-te dels problemes que hi ha en altres clubs”, destacava Fabián.

Durant el curs passat a la Salobreja, el tanca només va poder disputar 16 partits de lliga. La darrera incorporació del FS Garcia va patir una fractura de colze en l’onzena jornada del campionat i no va poder tornar a jugar fins a la jornada 23 contra Ribera Navarra.

Després de tres mesos de baixa, Fabián se sentia futbolista de nou, tot i que el procés de recuperació no va ser senzill. “En principi havia de passar pel quiròfan, però després es va preferir no fer-ho perquè la cosa es podia complicar. Ara mateix ja puc fer vida normal i no m’afecta en res la lesió”, explicava.

Fabián es defineix com un jugador “que va molt per terra” i que és “contundent en el tall”. El tanca madrileny vol ser un referent defensiu pel Catgas Energia. El seu objectiu no és altre que millorar el registre de gols encaixats del curs passat.

“Entre tots ens hem de mentalitzar. Està molt bé ser un equip molt ofensiu, però ara mateix la defensa és vital per aconseguir resultats en el futbol sala actual”, assegurava Fabián.

Segons el jugador del FS Garcia, enfrontar-se al Pozo i al Barça en les tres primeres jornades pot ser fins i tot positiu, ja que se suposa que tots dos clubs “estaran menys rodats”.

Després d’una experiència a Itàlia (2013-2014) que li va servir per conèixer “un futbol sala menys professional”, a Santa Coloma Fabián espera poder acostar-se als èxits aconseguits amb el Jaén.

“Entrar al play-off i a la Copa d’Espanya hauria de ser obligat. La classificació estarà molt ajustada, però penso que ho podem fer”, sentenciava el futbolista madrileny. Fabián té les idees més que clares.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM