Exitosa primera Gala de l’Esport Colomenc

28/04/2016 – La Cooperativa la Colmena, la patinadora Grace Lloret i el karateka Jonathan Tineo triomfen al Teatre Sagarra.

Aquest any, el clàssic guió dels tradicionals Guardons de l’Esport modificava la seva naturalesa. L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet decidiria obrir la cerimònia a tots els clubs esportius de la ciutat, incorporant tres grans categories de premiats per dictaminar quins han estat els dos esportistes colomencs masculins i femenins més importants del 2015 i quina ha estat l’entitat més destacada.

Serien les entitats les que, mitjançant una àmplia votació, concedirien els tres premis més importants de la Gala de l’Esport, tot i que al Teatre Sagarra també s’hi aplegarien molts més protagonistes guardonats.

Rebuts per l’alcaldessa, Núria Parlon, i pels regidors Diego Arroyo i Dani Salgado, tots els esportistes premiats anirien pujant a l’escenari del teatre per rebre ovacions i merescuts reconeixements.

La Gala, a més, comptaria amb l’aportació espectacular de Laura Donate i Marc Viñas, corredors del Club Punt d’Ekilibri i especialistes en bike trial. Donate i Viñas, dos dels premiats pels seus respectius campionats mundials i d’Espanya, oferirien una exhibició de salts i trucs a tots els presents.

Pel que fa als tres premis de referència, la Cooperativa la Colmena s’enduria el guardó de ‘Millor Entitat’, coincidint amb l’any del seu centenari i imposant-se per davant del Catgas i la UCA. El ‘Millor Esportista Masculí’ seria Jonathan Tineo (Dojo Satori) i la ‘Millor Esportista Femenina’ seria Grace Lloret (Club Patí Gramenet). Adolfo Fernández (Catgas), Duncan Lloret (Club Patí Gramenet), Tania Pérez (Cadí La Seu) i Montse Carazo (UCA) completarien els podis masculins i femenins.

Pluja de guardons

Tot i que el protagonisme principal seria pels tres premis de referència, al llarg de la Gala de l’Esport molts més esportistes podrien rebre diferents distincions. En la categoria de Mencions Especials, l’ADE Fuster, Josep Martínez (Veterans Guitart) i la Cooperativa la Colmena pujarien a l’escenari del Sagarra per recollir guardons.

Per altra banda, Francesc Masip (ciclista pioner i corredor del Tour), Diaquino González (atleta), Juan Rodríguez (expresident del Club Pelotari), Constante Caballero (expresident de l’Arrabal) i Maria Teresa Castellví (primera atleta federada de la ciutat) s’endurien el guardó ‘Homenatge i reconeixement a una trajectòria’.

En darrer lloc, el públic del Teatre Sagarra també podria reconèixer la tasca dels múltiples esportistes colomencs que durant el 2015 aconseguirien proclamar-se campions de Catalunya, d’Espanya i de competicions d’àmbit internacional.

Montse Carazo (UCA), Ilias Fifa (FC Barcelona), Dani Sánchez (Colón Sabadell), Tania Pérez (Cadí), Grace i Duncan Lloret (Club Patí Gramenet), Ot Viñas (Club Punt d’Ekilibri), Juanmi Rando (CN Sant Andreu), Sonia Miras (CE Lluita de Braços Santa Coloma), Cristina Baudet, Míriam Diéguez i Laia Aleixandri (FC Barcelona), múltiples representants del Dojo Satori i del Dojo Can Peixauet, jugadors del Catgas Energia, equips de la Fundació Grama i la PB Johan, entre d’altres, marxarien del Sagarra amb diferents premis sota el braç.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM