https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
Es renoven els consells escolars - Diari de Santa Coloma
 

Es renoven els consells escolars

09/01/13. La setmana vinent, totes les escoles i instituts públics i concertats realitzaran les eleccions per renovar els consells escolars. 

09/01/13. La setmana vinent se celebraran a tots els centres escolars públics i concertats de la ciutat eleccions per renovar els representants dels consells escolars. Des de la comunitat educativa es fa una crida per participar en un òrgan cabdal en el funcionament de les escoles i instituts i més, en temps de retallades que ataquen el sistema educatiu públic.

 

El consell escolar del centre és l’òrgan de participació al centre i on estan representats tots els col·lectius que hi intervenen: director o directora, professors, alumnes, personal d'administració i serveis, etc. En els centres públics, la funció principal del consell escolar és debatre i aprovar tots aquells temes importants per al funcionament i l'organització del centre: el projecte educatiu, el pla i la memòria anual de centre, el pressupost, etc. En el cas dels centres privats concertats, el consell escolar debat i aprova els temes a proposta de la titularitat del centre.


 

Podeu consultar els horaris de les votacions de les diferents escoles aquí

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure