Es presenta la Targeta Ciutat a Santa Coloma

29/11/13. Es tracta d’un sistema de fidelització que ofereix promocions a comerços i descomptes per assisitir a espectacles cultural de la ciutat.


29/11/13. L’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) de Santa Coloma ha presentat la nova Targeta Ciutat al Teatre Sagarra, un sistema de fidelització desenvolupat per l’ACI, no vinculat a cap entitat bancària. Cada comerç és independent, en el sentit que pot escollir els beneficis que aplicarà al client, però amb l’avantatge que es pot utilitzar la mateixa targeta a tots els establiments. El client podrà gaudir dels descomptes oferits per cada comerç adherit -que pot estar associat a no a l’ACI- però també es beneficiarà de totes les campanyes, sortejos o promocions que faci col·lectivament l’agrupació Santa Coloma Tot a Mà.

Per a l’alcaldessa Núria Parlon aquesta nova iniciativa és «un pas més en innovació per reactivar el comerç que compta amb el suport natural de l’Ajuntament que ha emprès en els darrers mesos mesures com la peatonalització del Centre o el projecte de l’operatiu web de locals buits per tal de dinamitzar el teixit comercial de la ciutat». Núria Parlon també ha assenyalat que «hem d’anar tots a una per millorar la base de la nostra economia que és el comerç de proximitat en tots els seus vessants, cultural, gastronòmica, d’oci…»

La cultura és un dels eixos principals d’aquest projecte de dinamització comercial i l’Agrupació ha signat acords amb el Teatre Sagarra, l’Auditori Can Roig i Torres i el Centre d’Art Contemporani Can Sisteré, entre d’altres, per difondre i promocionar encara més les activitats culturals de la ciutat, en aquest cas mitjançant descomptes per assistir a espectacles culturals de Santa Coloma com a un dels beneficis de la Targeta Ciutat.

L’Agrupació del Comerç ja ha rebut més de 2.000 sol·licituds de la Targeta Ciutat, per la seva presidenta Laia Muñoz aquest nou sistema de fidelització «permetrà als comerciants colomencs generar més coneixement dels consumidors i del públic objectiu i oferir-los una atenció més personalitzada amb ofertes i promocions que els faran guanyar qualitat de venda».

Aquest projecte de dinamització del comerç de Santa Coloma compta amb el suport de Fundació Tallers, Universitat de Barcelona, Ajuntament de Santa Coloma, Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure