Es fusionen les línies B30 i B31 d’autobusos

15/03/2016 – Amb aquest canvi es millora la freqüència de pas amb només una línia en servei.

A partir d’avui dimarts, 15 de març, es produeix un canvi a les línies d’autobús que donen servei a Santa Coloma de Gramenet. La línia B31 desapareix i és absorbida per la línia B30, que ara fa un trajecte de 15 quilòmetres des de Can Franquesa fins La Virreina (Montgat), i que inclou en el seu recorregut el tram que realitzava la B31.

A més a més, tots els autobusos que donaven servei a la B31 passen a fer-ho a la B31, d’aquesta manera es millora la freqüència de pas dels vehicles amb un total de 13 autobusos i passaran cada 12 minuts. Això sí, es mantindrà l’horari de servei de 4.45 a 22.20 h.

També, es simplifica la xarxa i es garanteix un interval de pas homogeni al llarg del dia mantenint el mateix recorregut que beneficiarà a tots els viatgers d’ambdues línies.

Els usuaris i usuàries que gaudiran especialment de l’increment d’oferta de la línia B30 seran els de la zona de Ramon Berenguer i les avingudes Primavera i Catalunya.

Implantació de Parades Dobles
També s’estrenen les primeres ‘Parades Dobles’ a la nostra ciutat, concretament a la plaça de la Vila i al barri del Fondo. Aquesta és una manera d’organitzar l’espai i el funcionament de les parades amb gran concurrència de les línies. Aquesta nova utilització de l’espai permet la utilització simultània de la parada per dos autobusos que podran recollir i deixar els seus passatgers al mateix temps. D’aquesta manera es guanya en agilitat, ordre i rapidesa a l’hora de pujar i baixar de l’autobús i es facilita el transbordament entre les línies.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM