https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
Es convoca un ple per reiterar el suport a les famílies afectades per la hipoteca - Diari de Santa Coloma
 

Es convoca un ple per reiterar el suport a les famílies afectades per la hipoteca

Des de l’ajuntament es continuarà brindant tot el suport necessari a les famílies afectades a la ciutat.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet convocarà el pròxim dia 31 de març una sessió extraordinària del Ple de Govern. L’objectiu d’aquesta convocatòria és aprovar una declaració institucional per a expressar i deixar absolutament clara, la voluntat del govern de la ciutat per continuar treballant, en coordinació amb els ciutadans colomencs i amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Santa Coloma, en contra dels processos d’execució hipotecària, comunament anomenats desnonaments, i en benefici de les famílies que ho pateixen i es troben en risc d’exclusió social.
Per altra part, la declaració inclourà una petició formal a totes les entitats financeres de la ciutat, per a que paralitzin els processos de desallotjament que tinguin en marxa i promoguin la “Dació en Pagament” i el lloguer social mitjançant la negociació amb cada una de les famílies afectades.
Aquesta iniciativa sorgeix arran de la situació viscuda per la veïna Gira Curz que va portar als membres de la PAH a ocupar una oficina de Catalunya Caixa els dies 6 i 7 del mes en curs. Després del desallotjament de l’entitat, l’alcaldessa Núria Parlon va mantenir una reunió amb membres de la plataforma on va reiterar que aquest consistori farà tot el que està en les seves mans per brindar el suport necessari a les famílies afectades per aquesta situació.
S’ha de recordar que a Santa Coloma no han dut a terme cap desallotjament per part de les entitats bancàries, per la qual cosa no hi ha cap família que pertanyi a la PAH al carrer. Els Serveis Socials de l’Ajuntament i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca fan un treball conjunt, de coordinació i ajuda, que permet que totes les famílies de la ciutat puguin viure en un lloc digne. Ambdues institucions posen a l’abast de les famílies tots els mitjans necessaris, tant d’orientació com de suport psicològic, per a que puguin passar aquesta amarga i angustiant situació de la millor manera possible.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure