Eric, Rangel i Sergio lluitaran per ser campions (8-3)

21/03/2015 – Els tres jugadors de les categories inferiors de Marfil aconsegueixen plantar-se a la final del campionat d’Espanya amb Catalunya sub19.

El Complex Esportiu Les Moreres, d’Esplugues de Llobregat, ha pogut presenciar un bon espectacle de futbol sala entre la selecció catalana i Ceuta. Amb la Regió de Múrcia esperant a la gran final, el combinat català ha pogut contrarestar la força física ceutí per assegurar la seva classificació.

Un lliure indirecte transformat per Oriol Miquel serviria per obrir el marcador en el primer minut de joc (1’). Ceuta es passaria quasi tota la primera part mirant d’avortar els atacs catalans i, en ocasions, sortint a la contra amb verticalitat.

Una errada defensiva local permetria al conjunt ceutí empatar, gràcies a una bona finalització de José Damián Martín (17’). Poc després, però, Oussama Chefraou situaria novament per davant a Catalunya, completant una acció personal (19’).

A la represa, i amb el 2 a 1 en el marcador, Ceuta demostraria voler presentar batalla, establint un nou empat per mitjà d’un xut de falta executat per Manuel Sánchez (23’).

Llavors, un parcial de tres a zero completat entre Sergio Parra (24’), Eric Pérez (30’) i Nayim Boix (32’) li donaria un avantatge definitiu a la selecció catalana. Tot i el 5 a 3 anotat per Manuel Martín (36’), la quadribarrada no tindria problemes per mantenir el control del marcador.

Oriol Miquel, en dues ocasions (37’ i 37’), i Oussama (39’), desviant amb l’espatlla un xut d’Aleix, acabarien sentenciant el partit. Demà, a partir de les 12, Catalunya buscarà el títol nacional contra Múrcia, també a Esplugues de Llobregat.