Empat de l’Arrabal i derrota del Singuerlín

12/03/2013 – El Singuerlín va caure contra el líder per 1-2. A Tercera, l'Arrabal va aconseguir un empat contra l'Unificació Badalona Sud

Els dos conjunts colomencs de Segona i Tercera tenien en la passada jornada sengles duels contra equips badalonins. A Segona, el Singuerlín va rebre a Can Zam al líder del grup segon, l'Unififación Llefià. Els badalonins van dominar la primera part, en la qual van posar-se 0-2 en el marcador. Però el Singuerlín no va desistir en intentar la remuntada. A falta de deu minuts Mora aconseguia retallar diferències. El Singuerlín va buscar llavors l'empat amb tot, però no el va acabar trobant. Aquesta segona derrota consecutiva complica la situació del conjunt colomenc, que amb 22 punts es col·loca en setzena posició, a tres punts de la plaça de promoció i a cinc de la salvació. Precisament aquest cap de setmana el Singuerlín rebrà al Tiana, que és qui ocupa la primera plaça que dóna la permanència.

Al grup onze de Tercera, l'Arrabal va rescatar un punt del camp d'un Unificació Badalona Sud que malgrat ser penúltim porta una notable ratxa de resultats. Els colomencs van marcar primer, al minut 52 gràcies a un gol d'Ismael Sánchez. A falta de només cinc minuts els badalonins van igualar el marcador anotant un penal. L'Arrabal és tretzè amb 27 punts, sis per sobre de la zona compromesa. Aquesta setmana l'equip colomenc visita al líder, el Pastrana.

ALINEACIONS

CF Singuerlín: Delpuy; Ruiz, Cardete, Asensio, Santos, Castelló (Carmona), Abril (Avilés), Giráldez (Petit), Mora, Tejada, Nache (Zeus)

Arrabal Calaf: García; Torres, Cabeza, González, Kamal (Álvarez), Lopezosa, Buza (Escobar), García, Quiñones (Ordóñez), Rico (Valverde), Sánchez