Els voluntaris de l’Hospital Esperit Sant organitzen rutes saludables per Santa Coloma

“Rutes saludables per Santa Coloma de Gramenet” és un projecte que té la finalitat de generar un espai d’activitat física periòdic, per poder adquirir l’hàbit de fer exercici físic al menys un cop per setmana i, al mateix temps, pretén ser un espai de trobada i de coneixement de l’entorn. Ha estat impulsat per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a través de l’equip de voluntaris de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant.

Les sortides tindran una durada aproximada d’una hora i mitja i seran rutes senzilles i assequibles pensades per a persones que no estiguin acostumades a fer esport. Es faran en grups reduïts, prèvia inscripció, i estaran dinamitzades per voluntaris que han rebut formació específica.

Els professionals sanitaris de l’Hospital dinamitzaran i promouran aquestes rutes saludables entre els pacients que es puguin beneficiar d’aquest tipus d’activitat en funció de les condicions físiques i de la patologia a tractar o prevenir. En aquest sentit es volen dirigir, principalment, a les persones sedentàries amb factors de risc cardiovascular per tal que coneguin els beneficis físics i mentals de fer exercici físic i adquireixin l’hàbit de practicar-lo en la vida diària.

Fins ara ja s’han dissenyat tres itineraris específics d’uns 6 km que sortiran des de la porta de l’Hospital Esperit Sant els dimarts i els dijous de 10.30h a 12 hores. La primera sortida tindrà lloc el dimarts, 18 de maig, i es pot fer la inscripció a través del telèfon gratuït d’Infocàncer 900 100 036, que funciona les 24 hores.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM