Els restauradors fan caixa ajudats per la polèmica de Fangoria i l’èxit del Corretapa

 

04/09/2012. Santa Coloma torna a la normalitat després de quatre dies intensos de Festa Major, una edició que passarà a la història per la polèmica de Fangoria i Nancys Rubias i per l’èxit aclaparador dels seus concerts. Una repercussió que ha beneficiat i molt els restauradors de la ciutat.

 

Els bars i restaurants, sobretot del centre, han fet bona caixa aquests dies. Molts empresaris del sector admeten que el rebombori per les actuacions del matrimoni mediàtic format per Alaska i Mario Vaquerizo els ha ajudat a incrementar la facturació d’uns dies que, ja d’entrada, són molt bons. “La polèmica va engrescar la gent i vam omplir el bar”. Ho diu Juan José Coscojuela, del Casa Victoria. “Vam vendre molta beguda”, afegeix. De la mateix opinió és el sommelier Paco Cordero, que dijous va estrenar El Cantó del Vi al carrer Major i divendres estava desbordat. “La nit de divendres va ser apoteòsica”, assegura. Tots dos van participat també al Corretapa, una iniciativa organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) i Fondo Comerç que també els ha ajudat a incrementar les vendes.

 

Balanç positiu

En total, una vintena de bars van oferir dissabte i diumenge al migdia consumició (vi o cervesa) amb tapa per dos euros. El preu atractiu i una ruta de bars més o menys organitzada van afavorir les vendes. El balanç és molt positiu. “A Santa Coloma quan es fa una iniciativa engrescadora la gent respon”, assegura Francesc Armengol de Ca N’Armengol. No gossa a donar una xifra, però assegura que sobretot diumenge hi havia cua per poder fer una consumició amb tapa. Al Gran Toribio, en canvi, asseguren que les vendes amb el Corretapa es van incrementar en un 50% i només lamenten que la promoció tingués una durada tan curta (de 12 a 14 hores). “Això s’hauria de repetir, però s’hauria de poder allargar fins a les 15 hores”, diu Maria Robles, la cambrera d’aquest establiment.

 

Precisament, és la durada on tots els restauradors coincideixen. “Si un estava fent cua a un bar gairebé no li donava temps a anar a un altre”, diu Armengol.

Els participants en general creuen que iniciatives com el Corretapa s’haurien de poder repetir més sovint. “És una bona manera per donar a conèixer l’oferta que hi ha a la ciutat”, clou Cordero. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure