Els Reis d’Orient arriben a Santa Coloma

0
99

L’arribada dels Reis Mags en helicòpter tindrà lloc al camp d’atletisme Antonio Amorós (av. Pallaresa, s/n) a les 16 h. Les portes del camp d’atletisme a Can Zam s’obriran a les 15h.L’accés al camp d’atletisme Antoni Amorós serà, com sempre, lliure sense necessitat de reserva prèvia, i fins omplir l’aforament.  A l’interior del camp el públic romandrà assegut mantenint la distància de seguretat. Hi tindran preferència d’accés i disposaran d’un espai específic les persones amb discapacitat i mobilitat reduïda acreditades, en especial els nens i nenes. Els Reis seran rebuts per l’alcaldessa Núria Parlon, que els lliurarà tant els desitjos que la ciutadania ha deixat al Passatge dels Desitjos de la plaça de la Vila com la clau de la ciutat, necessària per a poder entrar a tots els domicilis colomencs. Degut a la situació de pandèmia, els Reis Mags no podran recollir les cartes com és habitual. Els seus ajudants estaran recollint-les a l’entrada de les pistes amb les seves bústies màgiques. A més, l’arribada de Ses Majestats s’oferirà en directe per streaming, a través d’Ikonograma, el canal cultural municipal a YouTube. Ho podreu veure clicant AQUÍ

La Cavalcada

La Cavalcada de Reis sortirà, com és habitual, de l’avinguda Puig Castellar (edificis Cúbics) a les 17.30 h.

Aquest serà el seu recorregut pels diferents carrers de la ciutat: c. Aragó, c. Santiago Rusiñol, av. Anselm de Riu, av. Francesc Macià, av. de Santa Coloma, av. dels Banús, c. Irlanda, rbla. del Fondo, c. Beethoven, pl. del Rellotge, c. Mossèn Jacint Verdaguer, c. Sant Just, av. de la Generalitat i pl. de la Vila.

Enguany no tindrà lloc l’acte final de recepció institucional a Ses Majestats a la plaça de la Vila.

Ses Majestats els Reis Mags, els seus seguicis i tot l’equip participant a la comitiva portaran mascareta.

A la Cavalcada hi haurà diversos espais reservats per a persones amb discapacitat

  • Els nens i nenes amb TEA podran presenciar la sortida des de  la plataforma ubicada sobre el mercat de Singuerlin.
  • Totes les persones persones amb discapacitat i mobilitat reduïda acreditades, amb prioritat pels nens i nenes, disposaran d’espais reservats a la plaça de la Vila, la plaça d’en Manelic i la rambla de Sant Sebastià entre Irlanda i Doctor Pagès.
  • En aquest últim tram, a més, la Cavalcada discorrerà sense ambientació musical, en atenció als nens i nenes amb hipersensibilitat sensorial.