Els parcials castiguen el Draft a Les Planes (50-39)

2018 no ha començat amb les millors sensacions al Draft Gramenet. El conjunt de Jordi Périz acumulava un mes sense competició i en la primera jornada de l’any havia de superar un enfrontament molt exigent a la pista de L’Hospitalet, líder del grup 2 de Copa Catalunya.

Tot i que les colomenques no arribaven al Baix Llobregat amb totes les jugadores disponibles, van plantar cara a un dels rivals més difícils de la primera ronda. El primer quart a Les Planes es va disputar molt igualat amb marcador a favor del Draft (10-12). Tot i això, la defensa local es va reforçar abans del descans i van desactivar l’atac visitant. Un parcial local de 10-2 va situar L’Hospitalet al capdavant (24-14).

A la represa, el Draft va despertar i l’encert des de la línia de 6,75 va aparèixer amb dues cistelles de Nairin de la Torre i Sandra Gómez (30-35). Tot i que la diferència es va reduir a cinc punts i el Draft va recuperar el marcador (37-39), un parcial de 13-0 a favor de les locals va trencar el partit (50-39).

Amb aquesta derrota, el Draft surt de les posicions classificatòries per la ronda de campions tot i que ha disputat un partit menys que els seus rivals.