Els laietans i laietanes de Gramenet renoven els seus càrrecs directius

0
24

Ha acabat l’any i les entitats han celebrat les seves assemblees de tancament i també de renovació dels càrrecs directius. El passat diumenge 19 de desembre va ser el torn dels Laietans de Gramenet.

Malgrat no haver estat un mandat normal, ja que la irrupció de la pandèmia de la covid-19 ha fet que no hagin pogut desenvolupar la seva activitat normal fins al passat mes d’octubre, l’entitat ha renovat els seus òrgans directius un cop esgotat el mandat de dos anys que tenen per estatuts.

Així, l’assemblea laietana ha aprovat per àmplia majoria els equips liderats per la Míriam Sánchez “Miri” a la tècnica i la Sara Martin “Samy” a junta, el que suposa que per segon mandat consecutiu la colla tindrà al capdavant dues dones.

Sara Martín repetirà doncs com a presidenta, amb un equip renovat respecte ara fa dos anys, fruit també de la pròpia transformació que ha viscut la colla amb la pandèmia i que també incorpora noves responsabilitats dins les àrees.

Pel que fa a la tècnica, Míriam Sánchez serà la nova cap de colla dels laietans i laietanes i liderarà un equip molt jove, que es combina amb membres que ja han ocupat càrrecs tècnics anys anteriors per tal de conjugar renovació i experiència.

Tant la junta com la tècnica s’han marcat com a objectiu fer crèixer la massa social de la colla i l’interès pels castells a la ciutat, realitzar una renovació a nivell de canalla i tronc que la pandèmia va deixar en stand-by i recuperar el nivell d’abans de la covid.