Els jardins d’Ernest Lluch compten amb una nova àrea de gossos

03/12/2015 – Aquesta setmana s’està duent a terme els treballs de col·locació de tanques per la creació d’aquesta nova zona d’esbarjo per a gossos.

Aquesta setmana s’està duent a terme els treballs de col·locació de tanques per la creació d’una nova zona d’esbarjo per a gossos, amb la qual s’inicia la segona fase d’implantació d’aquest nou servei, que va començar a finals del 2014 amb la creació de les àrees de gossos a l’avinguda Puig Castellar amb carrer Amèrica, passeig Salzereda amb carrer Baró i carrer Sant Jordi amb Circumval·lació, i que ha tingut molta acceptació per part dels veïns.

Es tracta d’espais on els gossos puguin anar sense lligar i per tant córrer i jugar entre ells. A més, aquestes zones verdes funcionen com a qualsevol espai públic, però la diferència es que estan delimitades per una tanca de fusta amb dues portes i al seu interior hi ha bancs, papereres i un cartell indicant l’espai i les normes d’ús.

L’Ajuntament de Santa Coloma destaca que l’èxit i el bon funcionament d’aquestes àrees depèn absolutament de la seva netedat perquè sigui agradable tant pels amos com els gossos. El manteniment previst per garantir la seva salubritat consisteix en una neteja diària, una desinfecció mensual i la reposició del sauló un cop a l’any, però és «indispensable que els amos dels gossos es responsabilitzin de recollir els excrements i compleixin les ordenances de tinença d’animals», assenyala el consistori.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure