Els funcionaris cobraran la paga extra de 2012

12/11/2015 – 225.000 euros haurà de destinar el consistori per satisfer la paga extra dels empleats municipals.

Un total de 225.000 euros haurà de destinar l’ajuntament per satisfer la paga extra dels empleats municipals, que els va ser retallada per decret el 2012. Així ho ha estimat el Govern Central, poc abans del període electoral de les Generals.

L’Ajuntament de Santa Coloma, que va fer aquesta retallada a contra cor, ha reaccionat ara a través del regidor de Promoció Econòmica, Esteve Serrano. “La llei de Pressupostos de l’Estat ens obliga a actualitzar uns sous després d’aprovar el PP la Reforma Laboral i laminar els drets dels treballadors públics”, va declarar abans del ple que va aprovar la mesura.

El consistori i els treballadors ja havien acordat aquest extrem una setmana abans, en la reunió de la mesa de negociació.

Durant els últims tres anys, els treballadors de l’administració han vingut reclamant aquests diners, sense èxit fins ara. No obstant, el ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, ha manifestat que la decisió del seu Govern no té relació amb les eleccions del 20-D.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM