Els comerços, a punt per la campanya de Nadal

 

3/12/12. Arrenca la campanya comercial de Nadal. Les associacions de botiguers de la ciutat, l’ACI i Fondo Comerç, així com els mercats municipals, ja han programat les activitats que tenen com a objectiu fomentar les compres als establiments locals. 

 

3/12/12. Arrenca la campanya comercial de Nadal. Les associacions de botiguers de la ciutat, l’ACI i Fondo Comerç, així com els mercats municipals, ja han programat les activitats que tenen com a objectiu fomentar les compres als establiments locals.

 

Activitats recreatives i solidàries, sortejos i elements més típics d'aquesta època de l'any (com les fires de productes nadalencs), la presència als carrers dels personatges emblemàtics del Nadal o els guarniments i la il·luminació característics per fer més agradable el passeig són els elements fixes les campanyes de nadal comercials. I aquesta no és una excepció. Malgrat la crisis,  hi ha hagut un esforç col·lectiu addicional per mantenir l’esperit nadalenc i assumir el cost del llums del Nadal. Els principals carrers de la ciutat tindran il·luminació nadalenca a partir del dia 7 de desembre. L'Ajuntament subvenciona el 40% del cost d'aquesta activitat que promouen els comerciants i també es fa càrrec del consum energètic.

 

Fira de Nadal

El dimecres 5 de desembre (19.00 hores) arrenca la Fira de l'Arbre de Nadal de la plaça del Rellotge, que organitza cada any Fondo Comerç. La inauguració d'aquesta fira, que organitza Fondo Comerç, comptarà amb la participació de la Colla de Gegants i Capgrossos i la Colla de Trabucaires. En aquest espai hi haurà diverses activitats complementàries, com una trobada de puntaires i un taller de sardanes el dia 9 al matí. Les activitats s'aniran incrementant com més properes siguin les festes.

 

D’altra banda, l’ACI prepara una festa solidària al Mas Fonollar per al dia 15 i oferirà el servei del tradicional tren turístic des del 27 de desembre al 4 de gener. 

 

Carnet de la FAMPA amb descomptes

La novetat d'aquesta campanya és un carnet per als socis i sòcies de la FAMPA (Federació d'Associacions de Mares i Pares), que promouen 18 associacions de d'altres centres escolars de la ciutat, 15 de primària i 3 de secundària. S'estima que unes 3.500 famílies de Santa Coloma, amb aquest carnet, podran beneficiar-se de descomptes -entre un 5 i un 10%- en un centenar d'establiments adherits a l'ACI o Fondo Comerç.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure