Els clubs i la LNFS mantenen el calendari

02/09/2015 – No se secunda la convocatòria de vaga feta per l’Associació de Jugadors de Futbol Sala (AJFS), tot i que es respectarà a aquells futbolistes que optin per no jugar.

Després de la convocatòria de vaga que ha declarat l’Associació de Jugadors de Futbol Sala (AJFS) que afecta les quatre primeres jornades de lliga a Primera Divisió, els clubs de la LNFS han mantingut una reunió per analitzar la situació.

Un cop avaluades les actuacions de la AJFS, els clubs i la direcció de la lliga han determinat per unanimitat que es mantindrà la disputa d’aquestes jornades inicials, respectant el desig d’aquells jugadors que no vulguin secundar la vaga.

A continuació s’adjunta el comunicat emès pels clubs de la LNFS després de la reunió mantinguda aquest dimecres a Madrid. Tots aquests acords han estat assolits per unanimitat:

1.- Els clubs de la LNFS desitgen mostrar el seu respecte al dret a vaga de qualsevol treballador.

2.- De la mateixa manera, emparats pel dret al treball, els clubs de la LNFS manifesten que la disputa de la competició programada al calendari esportiu es durà a terme.

3.- Els actuals clubs que formen la LNFS rebutgen la petició de l’AJFS de crear un fons de garantia salarial de 320.000 € el primer any, 330.000 € el segon i 340.000 € el tercer, que inclou també el pagament de deutes per pactes de paraula, sense control fiscal de clubs desapareguts o mal gestionats que hagin pertangut a la LNFS durant algun període o la totalitat de la temporada, és rebutjat per considerar-lo impropi.

4.- La LNFS no accepta ni reconeix cap contracte que no sigui l’oficial, que estigui dipositat a la LNFS, i en el qual es reflecteix el pagament de Seguretat Social i IRPF.

5.- Des que fa tres anys es va constituir la Comissió Mixta (clubs, jugadors i RFEF), totes les denúncies per incompliment de contractes oficials han estat fallades i cobrades pels jugadors.

6.- Davant la petició de crear un fons social per a l’AJFS de 25.000 € el primer any, 30.000 € el segon i 35.000 € el tercer, els clubs de la LNFS no consideren adequat finançar a l’AJFS, tenint en compte que és una institució privada i aliena a la LNFS, així com també perquè es podria considerar una ingerència en la seva independència.

7.- Segons l’acordat en la Junta Directiva i en la reunió de clubs del passat 8 de juliol, la LNFS desitja signar un conveni amb la AJFS que no posi en risc la viabilitat dels clubs actuals, dels seus jugadors de Primera i Segona Divisió i els seus empleats, i sempre que aquest conveni obligui a totes les parts (clubs i jugadors) a complir amb les obligacions legals i fiscals.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM