El Singuerlín somriu a Ripollet (0-1)

01/12/2014 – El conjunt colomenc talla una mala ratxa de quatre partits sense guanyar tombant a domicili a un dels principals aspirants a l’ascens de categoria.

Al grup II de Segona Catalana, el Singuerlín visitava diumenge el Municipal de Ripollet, a priori un dels camps més complicats de la categoria. L’equip de Juan Antonio Fernández va cedir-li bona part de la possessió als vallesans, els quals no van saber transformar el domini de la pilota en arribades clares.

El matx començava amb una caiguda de Chema a l’interior de l’àrea que no fructificava en penal. Tot seguit, Dani Rodríguez completava la primera de les seves grans accions del partit amb una vaselina que suposava el 0 a 1 (10’).

El mateix davanter del Singuerlín perdonaria el segon en un mà a mà davant de Carlos Mampel (36’), mentre que el Ripollet es veuria incapaç d’empatar fins al segon temps, quan Gallart errava un gol claríssim davant de Jordi Tusca (65’).

Durant la resta del temps reglamentari, els vallesans seguirien mantenint el control del joc, però les ocasions i la verticalitat van ser colomenques. El Singuerlín, fent un gran treball defensiu, encara va poder matar el partit per mitjà de Pichi, però la seva vaselina va acabar sent massa innocent (88’).

Després d’aquest triomf, l’equip de Juan Antonio Fernández recupera el vuitè lloc del campionat, sumant 20 punts. Els verds es troben a sis de la promoció d’ascens i a deu de la zona perillosa de la classificació. Torna la calma a Can Zam.

Mateix resultat; sort inversa

A Tercera Catalana, la UDA Gramenet B i l’Arrabal Calaf van tancar els seus respectius compromisos de lliga amb el mateix marcador: un 4 a 2. El filial de la Grama, però, va perdre, mentre que l’Arrabal es va endur els tres punts.

Al grup V, la Gramenet B no va poder puntuar al camp de l’AD La Llàntia (4-2). Els maresmencs ho van tenir tot de cara amb dos penals a favor per obrir i tancar el partit quan els blaus van retallar distàncies amb el 2 a 1 i el 3 a 2.

El primer gol de la Grama B va ser de Jonathan Ibáñez i el segon el va anotar un jugador local en pròpia porteria. El conjunt de Raúl Hurtado segueix cuer després de 13 jornades, a vuit punts de la salvació matemàtica.

Al grup XI, l’Arrabal va experimentar millor sort, guanyant al FC Valldoreix a casa (4-2). Els colomencs van dominar a Can Zam, marxant al descans amb un 2 a 0 a favor gràcies als gols de José (35’) i Alberto Soto (43’). L’Arrabal sentenciava durant el segon temps, amb els mateixos protagonistes ofensius. José faria el 3 a 1 (57’) i Soto el quart gol local (76’). Gràcies a aquesta victòria, els de Santa Coloma es mantenen novens amb 19 punts, ben lluny del descens.

Salta la sorpresa

Al grup VI de Quarta Catalana, la gran sorpresa del cap de setmana la va protagonitzar el Roma Sports al camp del líder, la Fundació Grama (1-2). Els colomencs, primers classificats del campionat, van perdre el seu primer partit de la temporada contra un rival a priori inferior.

Després de dues bones ocasions de Sato i De la Rica per part de la Fundació, una passada a l’espai cap a José Sánchez permetia al davanter del Roma superar la sortida de Fran i inaugurar el marcador (20’).

Tot seguit, Balcarreras errava un mà a mà contra Rubén que hauria suposat l’empat. Els avisos de la Fundació tindrien premi just abans del descans, en un xut de Kevin desviat per un defensor del Roma (41’).

Només començar la segona part, caiguda de José Sánchez a l’interior de l’àrea i penal clar que el davanter badaloní s’encarregava de transformar en el definitiu 1 a 2 (52’).

Fins al final, la Fundació Grama ho va intentar, però ni Balcarreras ni Moha van estar encertats en els últims metres. Els colomencs segueixen líders amb 25 punts, mentre que el Roma Sports suma el quart triomf de la temporada i és novè amb 12.