El Singuerlín ja té nova junta directiva

16/03/2016 – El club ni tan sols ha hagut de celebrar físicament les eleccions, ja que només una candidatura s’ha volgut presentar als comicis.

Després de molts mesos amb el club dividit, el CF Singuerlín ha deixat enrere una etapa de transició per tal de poder mirar cap al futur.

La junta gestora que regia l’entitat a l’espera de la celebració d’eleccions s’ha dissolt, un cop completats tots els tràmits pertinents perquè l’única candidatura que es volia fer càrrec de la institució es formalitzés oficialment.

Cal recordar que el club va viure un intent fallit de celebració d’eleccions fa uns mesos, ja que els membres de la nova junta directiva van cometre algunes irregularitats a l’hora de presentar-se als comicis, al no respectar alguns dels articles dels estatuts del Singuerlín.

Un cop superat aquest primer intent, la gestora hauria d’obrir un nou procés electoral, establint el 29 de febrer passat com a data de presentació de les candidatures interessades.

De nou, només un projecte es presentaria a les eleccions, fet que ha evitat la celebració física del procés electoral que s’havia de dur a terme el 20 de març.

D’aquesta manera, el CF Singuerlín passa a tenir una nova junta directiva, ens que està format per les següents persones: Sergi Inglada (president), Germán Santos (vicepresident), Manuel Carrasco (secretari), Tomás Rodríguez (tresorer) i Restituto Barajas (vocal). Des del passat 10 de març, aquesta junta ja té el control de l’entitat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM