El Singuerlín estudia què fer amb l’amateur ‘B’

12/05/2017 – El filial va guanyar la lliga i ascendir a la Tercera Catalana, però el club no pot assumir tota la despesa que genera el canvi de categoria.

Fa escasses setmanes, el filial del CF Singuerlín es proclamava campió del grup XIV de la Quarta Catalana i, en conseqüència, ascendia de categoria. Ara, però, la directiva de l’entitat no té clar quin serà el futur del seu equip ‘B’.

Pujar comporta un augment de les despeses federatives i d’arbitratges i el Singuerlín no vol comprometre recursos del futbol base per poder comptar amb dos amateurs a Tercera. Tal com relata el seu president, Sergi Inglada, l’entitat ve d’una etapa “econòmicament complicada” i ho ha de mirar tot amb lupa.

“Estem intentant trobar una solució amb els jugadors, perquè realment és un grup de nois molt maco. Tenim clar que al club l’hem de dotar d’una estabilitat i d’una realitat econòmica. S’està parlant per veure si podem trobar una solució que beneficiï a tothom”, reconeix Inglada.

Segons el màxim exponent de la directiva, que el Singuerlín assumeixi tota la despesa que implica tenir dos sèniors a Tercera Catalana “no és factible”. A més, des del club també es recorda que el fet de no tenir concessió de camp fa que els majors de 18 anys hagin de pagar unes quotes per servei d’instal·lació.

“S’ha de buscar l’opció esportiva i econòmica que sigui productiva pel Singuerlín. Nosaltres no utilitzarem diners del futbol base a l’amateur. El futbol base s’autofinança”, adverteix Sergi Inglada.

Les opcions, doncs, semblen clares: buscar recursos extraordinaris que puguin ajudar l’entitat a assumir l’ascens, arribar a un acord amb la plantilla del ‘B’ o tornar a sortir a la Quarta Catalana. De moment, el filial està disputant la Copa del Barcelonès.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM