El Singuerlín es prepara per celebrar eleccions

30/10/2015 – Actualment el club està coordinat per una junta gestora que treballa per organitzar el procés electoral d’on sortirà el nou president.

A principis de desembre, el Singuerlín tindrà un nou ‘cap visible’. Aquesta és la data que ha pensat la junta gestora per celebrar les eleccions que cal efectuar al club.

La dimissió de Fernando Jorge, després d’un seguit de discrepàncies amb l’AE Veterans Singuerlín d’un posterior vot de censura, obligaria el Singuerlín a crear una estructura transitòria que pogués organitzar la vida diària de l’entitat.

Des d’aleshores, el club funciona a través d’una junta gestora ara encapçalada per la presidenta Ana Isabel Martínez, qui treballa al costat de José Maria Merchán, Antonio Oliveros i Manuel Ruiz.

Abans d’iniciar els tràmits pertinents per encetar el procés electoral que necessita el Singuerlín, la junta optaria per deixar lligats els aspectes organitzatius d’obligat compliment que la Federació Catalana de Futbol reclama per admetre en competició a tots els equips del club.

D’aquesta manera, la gestora podria efectuar els moviments necessaris per enllestir la tramitació de fitxes federatives i l’abonament de les mutualitats perquè les seves 13 plantilles – entre amateurs i futbol base – poguessin encetar la lliga sense problemes.

Un cop solucionades les urgències que exigia la competició oficial, ara el Singuerlín ja està preparat per celebrar unes eleccions a la presidència. De moment, ni la junta gestora actual ni el grup de socis contraris a Fernando Jorge han presentat cap candidatura de forma oficial.

Al llarg de les pròximes setmanes es procedirà al tancament del cens electoral per tal de comptabilitzar el nombre exacte de socis que estan al corrent de pagament i que, per tant, són aptes per exercir el seu dret a vot. Es calcula que el Singuerlín compta ara mateix amb uns 40 socis.

Dues vies de conflicte

Actualment, els dos reptes principals que afronta el Singuerlín són les eleccions i la viabilitat econòmica de club. Fins que no es voti un president/a que generi consens intern, la pau social dins de l’entitat serà difícil d’aconseguir.

De moment, la gestora s’ha dedicat a solucionar tots els aspectes logístics i del dia a dia perquè la rutina del Singuerlín es vegi alterada el menys possible.

Un cop se celebrin els comicis, la nova junta directiva emergent podrà començar a treballar per assegurar la viabilitat. El club necessita el suport de nous patrocinadors per tal de créixer, tot i haver aconseguit ampliar una mica la xifra de jugadors vers la temporada passada.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure