El Singuerlín empata i l’Arrabal guanya

18/12/2012 – El partit del filial de la Grama es va suspendre. A Segona, el Singuerlín va empatar a casa i a Tercera, l'Arrabal va aconseguir un nou important triomf a domicili

La Gramenet B no va disputar el seu partit corresponent a la catorzena jornada, que l'havia d'enfrontar lluny de Can Peixauet al San Cristóbal. El conjunt colomenc tancarà l'any aquesta setmana rebent la visita del Granollers, el dotzè del grup amb un únic punt menys que el filial de la Grama.

A Segona Catalana, el Singuerlín no va aconseguir la victòria que necessitava per iniciar la remuntada cap a la zona tranquil·la. Al Municipal de Can Zam, l'equip no va poder passar de l'empat contra el San Juan de Montcada, un possible rival directe en la baralla per la salvació. El conjunt colomenc va avançar-se en la primera part gràcies a un gol de José Mora. Però no va aconseguir aguantar el resultat fins al final. Al 70', els de Montcada empataven mitjançant una diana de Santiago. El Singuerlín segueix setzè al grup segon de Segona Catalana, amb tretze punts, tres per sota de l'Equipo Ja, qui marca la zona de salvació. Aquest dissabte l'equip visitarà la Penya Anguera, el cuer del grup.

A Tercera Catalana, l'Arrabal continua millorant les seves prestacions i va afrontar la tornada després de l'aturada pel pont amb ganes de vèncer un partit que de guanyar l'ajudaria a allunyar-se de la zona perillosa. Dit i fet. El conjunt colomenc va passar per sobre d'un Celtic teòricament millor (té set punts més) però que no va poder contrarestar el gran partit de l'Arrabal. El resultat final va ser de 0-3. Els dos primers gols els va fer Hernán González i el tercer, Ismael Quiñones. L'equip suma ara setze punts, quatre més que la plaça de promoció de descens i set més que el descens directe. Però l'Arrabal no es conforma i buscarà diumenge seguir ascendint places en el partit que disputa a casa contra el Don Bosco, tercer del grup onze de Tercera.

ALINEACIONS

CF Singuerlín: Delpuy, Ruiz, Moriana, Santos, Bisbal, Tejada, Zeus, Daniel, Mora, Castello, Nache

Arrabal – Calaf: González, Torres, Quiñones (Bretons), Solana, García, Jorge, Gabarre (Ordóñez), Miguel, Hernán González (Muñoz), Soto (Kamal), Ismael (Álvarez)