El Singuerlín consolida la seva ferma estructura esportiva

Les conseqüències esportives i econòmiques al món del futbol no han estat gens fàcil de pair per part de les entitats colomenques. Un autèntic contratemps i maldecap que viuen i pateixen les seves respectives Juntes Directives. Tot i això, una correcte reacció pot ajudar força a que aquest no sigui tant greu i l’estabilitat d’un club pateixi el menys possible. Aquest, ha estat el cas del CF Singuerlín, qui ha pogut mantenir força bé la part negativa de la covid i així ens ho admet el seu president, Sergi Inglada.
“És una temporada complexa i difícil tot i que hem la pandèmia ens ha arribat en un context d’estabilitat al club. Fa quatre temporades que tenim consolidat el projecte esportiu al club i amb estabilitat, amb dos conjunts amb aspiracions d’ascens”

Al principi va ser difícil perquè no va ser fàcil d’entendre qüestions concretes. Ara ja ho tenim tot enllestit i la compresió per part de tothom és força important. Ens hem adaptat a cada novetat per part de les autoritats. Som un club molt de barri i el percentatge de famílies i entrenadors que no són del barri o la ciutat és molt baix. Ens hem pogut coordinar força bé. Vam decidir cobrar mes a mes, segons evolucionàven els entrenaments. No ha estat una gestió fàcil perquè això et dona maldecaps i més feina però és la fórmula més justa que hem pres. Hem pogut preparar bé els entrenaments i la majoria d’equips s’han inscrit al seu equip, amb la seva fitxa.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM