El Seimar Dojo organitza un curs de defensa personal per a dones

19/07/2017 – El shihan Pedro Hidalgo va dirigir la sessió a les instal·lacions del dojo colomenc.

A banda de fomentar els bons hàbits i la pràctica esportiva, els dojos de karate de Santa Coloma de Gramenet tenen projecte social. Un exemple d’això és la iniciativa impulsada pel Seimar Dojo el passat cap de setmana.

El club va oferir dissabte un curs de defensa personal per a dones dirigit pel shihan Pedro Hidalgo, amb la col·laboració del sempai David Belmonte, del kohai Pere Planas i del kohai Puri Morales.

En total hi van assistir unes 25 persones. La jornada va constar d’un escalfament inicial dirigit per David Belmonte. Com a introducció a la sessió tècnica es van practicar diversos exercicis de Taikiken, una art marcial de combat que deriva del Tai Chi.

A continuació, el shihan Pedro Hidalgo va exposar els fonaments del mètode d’autoprotecció femenina, ensenyant a totes les participants diferents tècniques per evadir agafades a les mans, intents d’agressió i estrangulacions.

La segona sessió del curs es va dedicar a la defensa personal amb utensilis quotidians (Kigu-Goshin-Jutsu), mètode basat en el Shintaikan Yubibojutsu. Per acabar, al Seimar Dojo també s’hi van poder veure algunes tècniques de defensa des de terra i des d’una posició asseguda.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM