El Santa Coloma referenda el liderat a Montgat (81 a 84)

29/01/2013
Els colomencs van fer una segona part molt consistent i van tornar a demostrar que tot i tenir una plantilla curta, està molt unida.

El Santa Coloma va donar un cop d'autoritat vencent a la pista del Montgat, una de les més complicades de la categoria.
Els de Cristian Bañuelos van mantenir la pressió en la primera jornada que exercien com a líders en solitari i no van fallar.

Practicant l'habitual joc de ratxes, els colomencs van tancar una primera part igualada (41 a 40).
El Montgat hi posava el joc, sobretot en el primer i mig tercer quart, però al davant s'hi va trobar un Santa Coloma que va guanyar en consistencia a mesura que passaven els minuts i en el que tot l'equip va sumar.

Els colomencs van arribar a col·locar-se 10 amunt a l'últim quart, gràcies a la bona feina dels germans Balagué i d'Albert Berenguer.

El Montgat ho va seguir intentant fins el final i va arribar a acostar-se a només 2 punts a l'últim minut, però el Santa Coloma va mantenir el cap fred i es va endur la victòria

Berenguer amb 27 de valoració va ser el millor dels colomencs mentre que Morales amb 33 va destacar pel Montgat, que va perdre Mac Camins per lesió.