El PSC reivindica el dret a l’avortament

La alcaldessa Núria Parlon i la Diputada canaria Patricia Hernández van participar en un acte reivindicatiu del dret a l’avortament lliure.

L’alcaldessa Núria Parlon i la diputada Socialista Patricia Hernández van participar el dimecres 19 de març, en un acte reivindicatiu del dret a l’avortament lliure. L’esdeveniment va ser organitzat pel PSC de Santa Coloma i es va dur a terme a la biblioteca de Singuerlín.
La preocupació per l’anomenada llei Gallardón i les conseqüències que la seva aplicació pugui portar, era latent. “Amb ella, les dones perdrem tots els nostres drets com individus i passem a convertir-nos a incubadores caminants”. Amb aquesta afirmació, la diputada Hernández exemplificava la pèrdua absoluta de la capacitat de decisió, que qualsevol ésser humà posseeix sobre el seu propi cos, que patiran les dones des del moment mateix en què s’aprovi i entri en funcionament aquesta llei. “És mentida que amb aquesta llei aniran a disminuir els casos d’avortament en el nostre país. És la mateixa OMS (Organització Mundial de la Salut) que adverteix que una llei tan estricta com la que pretenen implantar, només farà que els avortaments es realitzin de manera clandestina i insegura, però en cap cas que disminueixin”.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure