El procés participatiu del PAM 2016-2019 arriba a la recta final

07/04/2016 – Aquest dissabte l’Auditori de Can Roig i Torres acollirà un fòrum ciutadà per fer públic els resultats de les enquestes i es sotmetran a valoració les propostes d’acció concretes que els veïns han fet arribar a l’equip del PAM.

Amb més de 3.000 aportacions recollides fins ara a través d’una enquesta, el procés participatiu per elaborar el Pla d’Acció Municipal (PAM) 2016-2019, es clourà en un fòrum de treball perquè, entre les propostes rebudes, els colomencs i les colomenques triïn aquelles que consideren que el govern municipal ha d’estudiar per encabir-les en el pla de treball dels propers anys.

Per aquest motiu, aquest dissabte 9 d’abril, a partir de les 10.30 hores a l’Auditori de Can Roig i Torres, faran públics els resultats de les enquestes de priorització d’objectius, entre els quals el rànquing dels 20 temes que més preocupen als veïns que han participat en el sondeig. D’altra banda, s’hi sotmetran a valoració, a mà alçada, les propostes d’acció concretes que la ciutadania ha fet arribar a l’equip del PAM al llarg d’aquests tres mesos d’activitat continuada.

A més a més, l’acte combinarà les sessions de treball amb projeccions audiovisuals, música en directe, animació teatral i la mostra ‘Gràcies per implicar-te’, que es podrà visitar durant tot el matí.

L’aforament és limitat i per tant les persones que vulguin participar en el fòrum han de registrar-se a través del telèfon 93 462 40 57 i, d’aquesta manera, podran expressar la seva opinió sobre les dades recollides.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM