El ple defensa l’educació pública

26.09.12 – Tots els grups municipals excepte el PP, que es va abstenir, van aprovar ahir en sessió plenària un manifest en què es denuncien les conseqüències de les retallades en l’educació pública i s’exigeix un finançament “adequat i suficient” en totes les etapes educatives.

26.09.12 – Tots els grups municipals excepte el PP, que es va abstenir, van aprovar ahir en sessió plenària un manifest en què es denuncien les conseqüències de les retallades en l’educació pública i s’exigeix un finançament “adequat i suficient” en totes les etapes educatives. El document és, també,  un reconeixement a l'esforç que estan realitzant les escoles i instituts de Santa Coloma, les comunitats educatives i les famílies. Aquest acord del Ple es traslladarà al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, al Consell Escolar de Catalunya i als consells escolars dels centres educatius de la ciutat.

 

El Ple també va aprovar la renúncia dels membres de la Corporació a la seva paga extra de desembre, com a mesura de solidaritat amb els treballadors del propi Ajuntament i es va demanar a tots els càrrecs directius del consistori que facin el mateix. El PP va votar en contra.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure