El ple aprova les normes d’ús del menjador social Puig Castellar

23/07/13. Podran fer ús del servei les persones que portin sis mesos empadronades a la ciutat, aquelles que estiguin en trànsit o bé les que portin menys de sis mesos si els Serveis Socials així ho consideren.

23/07/13. Les persones que facin ús del menjador social Puig Castellar hauran de demostrar que porten mig any empadronades a Santa Coloma. També s’atendrà aquelles que estiguin en trànsit o bé les que portin menys de 6 mesos si els Serveis Socials així ho consideren. Aquesta és una de les normes que inclou el reglament intern que es va aprovar de manera inicial al ple de juliol, el darrer abans de les vacances. Els usuaris també hauran d’avisar amb temps en cas que un dia no assisteixin al menjador, per tal de no malgastar aliments.

L’elaboració d’aquesta normativa, que servirà per establir el procediment i tràmit per accedir al servei, arriba després que el menjador hagi augmentat considerablement la seva afluència. En total, passen cada dia unes 180 persones. El menjador municipal és un espai col·lectiu per al consum d’àpats elaborats i que permet, alhora, la distribució d’aliments preparats i per consumir al domicili particular. El centre ofereix també un servei de dutxes i bugaderia per a persones i/o famílies que es trobin en situació de necessitat social i/o dificultats econòmiques i que, per diferents motius, no disposin a casa seva de les condicions necessàries per a garantir la higiene personal. Els socis de l’equip de govern (PSC, ICV-EUiA i CiU) van donar suport a proposta, Gent i PP s’hi van abstenir i PxC va votar en contra.

Nous regidors
A la sessió van prendre possessió dels seus càrrecs de regidors els senyors Sergi Arnau Castro i Aleix Madrid Alcaraz, com a representants del grup municipal de Gent de Gramenet. D’altra banda, es va donar compte d’un decret de l’alcaldessa relatiu al canvi de designació de regidor responsable del Districte I, que, atenent una petició del grup municipal d’ICV-EUiA passa a desenvolupar el regidor Xavier Pujols Martínez, en substitució del tinent d’alcalde Francesc Sánchez Traveria, que cessa com a regidor del districte.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure