El Ple aprova la destinació de 180 mil euros per activitats festives

30/06/2016 – La sessió celebrada el dilluns 27 de juny va mostrar el seu suport al Dia de l’Orgull de LGTBI, com així també es va aprovar el reglament de la Comissió sobre la memòria Història i ratificar el de la Comissió Municipal de Festes.

El Ple ordinari del mes de juny va començar aquest dilluns, dia 27, amb l’aprovació d’un manifest amb motiu de la celebració del Dia de l’Orgull de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals. Un text que referma el «compromís permanent i actiu de Santa Coloma a lluitar, amb més fermesa que mai, contra les discriminacions per raó d’orientació sexual i identitat de gènere en general, i en continuar amb el desplegament de la Llei 11/2014 en particular, com una eina potent per la garantia dels drets de totes les persones LGTBI». Recordar que en aquest mandat, el govern colomenc va posar en marxa la regidoria LGTBI. A la sessió va intervenir un representant de l’associació que agrupa el col·lectiu LGTBI Entenem Santa Coloma, per expressar el seu suport al manifest.

D’altra banda, el ple municipal va aprovar inicialment el reglament de funcionament de la Comissió sobre la Memòria Històrica de Santa Coloma de Gramenet. Ara s’obre un període de 30 dies hàbils per a la seva exposició pública perquè es puguin presentar al·legacions. Un altre reglament, el de la Comissió Municipal de Festes, també ha estat aprovat inicialment. Aquest procediment va acompanyat de la constitució d’una nova comissió.

La sessió plenària, a més, va donar llum verda a una modificació del pressupost municipal 2016 per import de 180 mil euros. Una quantitat que anirà destinada al pagament d’activitats del cicle festiu de la ciutat.

Pel que fa les mocions, destacar que es va declarar Santa Coloma ciutat promotora de la renda garantida ciutadana, amb els vots a favor dels grups del PSC, SOM Gramenet i GE-ICV-EUiA i l’abstenció del PP i Ciutadans. També, es va aprovar el rebuig a les mesures anunciades per la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat, amb els vots a favor de PSC, SOM Gramenet, GE-ICV-EUiA i Ciutadans i l’abstenció del Partit Popular.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM