El ple aprova el pla de negoci de Gramepark

19/12/12. L’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) de Gramepark, que ha afectat 10 persones, i els canvis en les condicions laborals d’altres 5 han suposat un desemborsament de 720.000 euros per l’empresa municipal. 

19/12/12. L’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) de Gramepark, que ha afectat 10 persones, i els canvis en les condicions laborals d’altres 5 han suposat un desemborsament de 720.000 euros per l’empresa municipal.

 

Des del govern, però, s’assegura que es recuperaran en un termini d’un any i mig, seguint les previsions que recull el pla de negoci de l’empresa per 2012-2015 que es va aprovar a la sessió plenària d'ahir. Aquest pla d’acció no només incloïa l’ERO, sinó que també la renegociació bancària de les promocions d’habitatges per tal de reduir la càrrega financera.

 

En aquest sentit, el president de Gramepark i tinent d’alcalde Jordi Mas (PSC) assegura que en els propers 3 anys es preveu una reducció de 6 milions d’euros gràcies a la negociació amb les entitats financeres. El que els bancs no han acceptat, però, és la dació en pagament que demanava l’empresa. Amb tot, l’ens públic espera disminuir l’endeutament dels 45 milions actuals als 40 a final del període, l’any 2015.

 

Informe del Defensor del ciutadà

A la sessió ordinària, el Defensor de la Ciutadania de Santa Coloma, Fernando Oteros, va presentar el seu informe d’actuacions de l’any 2011. En aquest període, l’oficina del Defensor de la Ciutadania va tramitar 421 expedients, dels quals 262 van correspondre a actuacions d’informació i va rebre 159 queixes, de les quals s’han admès i tramitat 105. A l’informe, el Defensor destaca que un 51% de les queixes s’han pogut resoldre amb una solució amistosa i que en un 80% dels casos s’ha acceptat la recomanació proposada. Del total de queixes rebudes, un 27% han estat desestimades per considerar que l’actuació municipal ha estat la correcta.

 

Altres acords del ple van ser la l’aprovació definitiva de les ordenances fiscals i preus públics i la del pressupost  municipal per a l’any vinent. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure